Bleeker de Groot Wonen & Slapen

Eindelijk eenvoudig mooi wonen

Ons Verhaal

Graag stellen wij ons even voor. Wij zijn Sylvia & Jacco Bleeker, ondernemers van Bleeker de Groot. Onze woonwinkel is onze trots. Niet alleen aan de Arendsweg in Beverwijk, maar ook online. De website hebben we zo ingericht dat je volop inspiratie kunt opsnuiven, ideeën kunt opdoen en het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk kiezen is uit onze bijzondere collectie. Wie eerst wil voelen, vergelijken of van dichtbij wil kijken, is natuurlijk ook van harte welkom in de showroom.

Het team

Met inzet, interesse en persoonlijke aandacht bereik je de grootste successen. Alle medewerkers zijn daarom niet alleen deskundig en creatief, zij beleven ook veel plezier aan nauwe samenwerking met mensen die het optimale uit hun huis willen halen. Voor ieder budget en iedere aanschaf in huis, hoe klein ook, zoeken zij met liefde die elementen die je woongenot verhogen.

geschiedenis van BLEEKER DE GROOT


Het verhaal van Bleeker de Groot begint in 1937. Johanna Bleeker verkocht in haar kleine winkeltje voornamelijk ondergoed en manufacturen. In 1956 kwam zoon Jan in het bedrijf die het assortiment aanvulde met vloerbedekking, gordijnstoffen en behang.

De bestaande locatie werd steeds verder uitgebreid. Met de komst van Jan’s vrouw, groeide Bleeker De Groot uit tot een klein warenhuisje met dameskleding, lingerie, nachtgoed en een baby- en kinderkledingafdeling en met een volwaardige vloeren- en gordijnen ruimte. Tevens was er een slaap- en meubelloods. Na een grote verbouwing in 1979, kwam alles onder één dak.

In 1998 namen wij, Jacco en Sylvia, de derde generatie het stokje van onze ouders over. In de loop van de jaren zijn er weer heel veel artikelen uit het assortiment verdwenen en is Bleeker De Groot volledig overgegaan op woninginrichting. En vanaf 2009, na een groot-scheepse verbouwing, kunnen we vol trots melden dat Bleeker de Groot met recht de mooiste woonwinkel van de regio genoemd kan worden.

Sylvia & Jacco Bleeker
Bleeker de Groot Beverwijk 


Meer afbeeldingen

Stel een vraag

* verplichte velden
Heeft u vragen? Neem contact op.