Herooooo

De gordijnen van Bleeker de Groot in Beverwijk: voor elke smaak het juiste exemplaar

Bleeker de Groot Wonen & Slapen is dé gordijn- en interieurspeciaalzaak voor Beverwijk en Heemskerk.



Sluit je met Bleeker de Groot in stijl af van de buitenwereld

Ramen en raambekleding zijn een belangrijk onderdeel voor de sfeer in je interieur. Ze bepalen niet alleen hoe je de wereld inkijkt maar drukken ook een stempel op de ruimte. Je kunt er zelfs kleine ramen groter door laten lijken, maar wellicht ben je gewoon op zoek naar een oplossing tegen inkijk en de zon? Bij Bleeker de Groot vind je diverse gordijnen in diverse transparanties. Deze zijn volledig naar eigen wens uit te voeren. De plooien bepalen namelijk een groot deel van de uitstraling. Kies voor ingestikte plooien, vlinderplooien of tripo-plooien, ringen of de moderne Wave-plooi. Feitelijk is alles mogelijk. Op ons eigen atelier naaien wij de gordijnen vakkundig en naar jouw wensen. Railsen zijn vaak ondergeschikt aan de keuze voor raamdecoratie, maar deze zijn zeker bepalend voor de uitstraling. In onze showroom vind je ruime keuze. De details maken het af.

De installatie gaat bij ons nog steeds op ambachtelijke wijze: handwerk door onze eigen vakmensen. Bij Bleeker De groot helpen wij je zo veel, of zo weinig als jij wilt. Maak kennis met onze professionele opmeet- en installatieservice en laat de gordijnen uitvoeren naar jouw eigen wens!

Gordijnrails

Gordijnrails doen zoveel voor een gordijn. Kies voor de Tripo-rail of voor een rails met echt een aparte uitstraling. Robuust, of juist heel fijn. Ook de kleur van de rails is te kiezen passend bij het interieur, van zwart tot chroom. Ook gordijnen op roede en ringen geven een mooi beeld. Vaak maakt het een ruimte wat eigentijdser en stoerder in combinatie met bijvoorbeeld een gordijn met een linnen uitstraling. Ook een gordijn op een Wave rails maakt een ruimte stoer en modern. In de showroom van Bleeker De groot, laten wij jou graag de mogelijkheden zien